Nieuws over het nieuwe schilderseizoen

Onze leden hebben deze zomer gewerkt aan schilderijen over Zoeterwoude, in het kader van de Kunstroute die 17 en 18 september plaatsvindt. Iedereen is die dagen natuurlijk welkom in ons atelier in ‘Ons Huis’, waar we deze en andere schilderijen zullen exposeren. Voor meer informatie over de kunstroute kunt u de website van de stichting Kunst en Cultuur raadplegen: http://www.kunstencultuurzoeterwoude.nl/kunstroute.

Op 12 september starten we weer met de schildersessies onder leiding van onze docenten.

En dit najaar zullen er weer extra workshops aangeboden worden. Een van de thema’s zal zijn ‘schilderen à la Van Gogh’. Voor nadere info houdt onze website in de gaten, http://www.kameleonzoeterwoude.nl en voor vragen kunt u terecht bij info@kameleonzoeterwoude.nl.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Wilt u eerst eens vrijblijvend rondkijken, dan zijn onze 2 gratis proeflessen misschien een goed idee. Voor informatie en aanmelden kunt u terecht bij  info@kameleonzoeterwoude.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *